O nama

Tvrtka Dosje X d.o.o. osnovana je 2005. godine i bavi se knjigovodstvenim uslugama, savjetovanjem i edukacijama.

Naš tim:

Nenad Brkić

Diplomirao sam 1994. godine na Andrews Universitetu (Michigan, USA) stekavši BBA Management & Accounting diplomu. Tijekom perioda od deset godina, u Engleskoj i Kanadi, radio sam u tvrtkama: Bell-Northern Research (BNR), Panasonic Technics i Ricoh Canada. U Hrvatskoj sam 2005. godine osnovao tvrtku Dosje X za računovodstvo i savjetovanje koja i dan danas uspješno vodi brigu o klijentima raznolikih djelatnosti. Uz standardno vođenje financija i računovodstva, te konzultiranja klijenata, sudjelovao sam u pripremi aplikacija za EU fondove, obavljao revizije financijskih izvješća, te pripremao i održavao stručna predavanja. Vjerujem u dobar balans između teorije i prakse. U svojim predavanjima volim podučavati i isticati ispravno razumijevanje poreznih i računovodstvenih propisa, stručno snalaženje u Excelu i ostalim poslovnim aplikacijama, te izvrsnost u prezentiranju poslovnih rezultata i drugih poslovnih tema.

Tajana Brkić

Dugogodišnje iskustvo u radu za različite tvrtke omogućilo mi je napredak u raznim aspektima knjigovodstva i financija. Za izazove u rješavanju složenih situacija koristim Excel kao zabavni alat kako bih postigla što efikasnije rezultate u obavljanju poslovnih aktivnosti. Vedar duh pomaže mi u komunikaciji sa klijentima, a organizacijske sposobnosti su must have u mom poslovnom i osobnom aspektu rada i života.

Estera Šolc

U svom radnom iskustvu imala sam prilike raditi u raznolikim poslovnim okruženjima i svako me na svojevrstan način obogatilo, kako u profesionalnom, tako i u osobnom aspektu. Projekti USAID-a na kojima sam financijski pratila provedbu (cca 15 mil. USD) prirodno su mi poticali organizacijske i upravljačke osobine (uz control-freak izvorni stav, koji je blistao u prilici da se iskaže), dok mi je rad u manjoj sredini sa specifičnim klijentima omogućio da se posvetim svakom klijentu, kao poslovnom subjektu, ali i na osobnom nivou. Praćenje propisa doživljavam kao avanturu, pa, nastojeći pronaći rješenja za potrebe klijenata, njegujem vedar i ponekad humorističan stav.

Milkica Latković-Perišić

Umjesto nastavljanja obiteljske tradicije krojača i dizajnera pokrivala za glave (kao što je moj tata znao reći), za dame i gospodu, put me odveo u sasvim suprotnom smjeru. Nakon diplomiranja na ATF-u ostavila sam svoj trag kao administrativna tajnica mnogim predsjednicima i tajnicima. Uz to sam vodila financije jedne manje tvrtke. Svojim krasopisom ispisala sam na stotine diploma, zahvalnica i čestitki. Pored svih izazova uvijek sam pronašla vremena napuniti baterije oslikavanjem na staklu i svili. Vedre sam naravi. Kažu mi da je moj osmijeh zarazan. Uživam u prirodi, šetnji, a posebno vožnji mojim biciklom. Volim brojke, a posebno one na novčanicama (ha-ha). Zato se i sada bavim brojkama.

Vlatka Mileusnić

S Nenadom i Dosjeima sam se upoznala davne 2005. godine, kada sam otvarala svoju prvu tvrtku. Dugogodišnja sam super zadovoljna korisnica njihovih knjigovodstvenih usluga, a danas, s već drugom otvorenom tvrtkom, i član tima u 3D edukacijama. Uz vođenje vlastitog programa edukacije i radionica u sklopu svoje tvrtke Hunky-dory, još i izrađujem web stranice i pomažem u organizaciji i realizaciji svih 3D projekata.